Sculpture

 

Potřebujete, aby jste se cítila dobře v bazénu? Chcete se cítit uvolněně a šťastně  ve vodě, okolo bazénu nebo cestou do šatny? My ve Speedu dobře víme, že je zapotřebí, aby jste se ve svých plavkách cítila dobře. Takže jsme zanalyzovali tělesné křivky  více jak 5400 žen a vytvořili tak nejlepší kombinaci pohodlí a komfortu.

Tato kolekce se nazývá Speedo Sculpture. Tato řada plavek je navržena tak, aby vyhladila a zpevnila dámské křivky. Ať je váš tvar a velikost jakákoliv, Speedo Sculpture vám pomůže se cítit sebejistě.

Speedo Sculpture není jenom pro formování postavy. Naši technologové, odborníci přes textílie a designéři kombinují také inovativní formovací tkaniny spolu s chytrými vizuálními detaily. Tyto použité barvy, loga, tisk a textury tvoří plavky, které nejen, že lichotí a skvěle padnou, ale i vypadají a cítí se skvěle jako druhá kůže.

  Kontrola bříška   Vizuální tvarování   Podpora poprsí
Místo objemných tvarovacích systémů byl použity formovací tkaniny a inteligentní materiály pro vytvoření dokonalé kontroly. Barva, tisk a tmavší plochy odvedou pozornost od nedokonalosti a vede k vytvoření dokonalé siluety. Tvarované elastické švy zajistí skvělí střih a podporu a zajistí tak přirozený tvarovací efekt.

Všechny kategorie

Přijďte navštívit naše prodejny

Praha

Vladivostocká 1460
Praha 10 - Vršovice
Zobrazit na mapě

Brno

Palackého třída 27
Brno
Zobrazit na mapě

Ostrava

Gen. Sochora 1378
Ostrava - Poruba
Zobrazit na mapě

Plzeň

nám. Generála Píky 2025/1
Plzeň
Zobrazit na mapě